Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Vaker flexibele internetsnelheid bij abonnement zonder telefoon

Kies je eigen downloadsnelheid bij Youfone & BenBij Ben en Youfone is het sinds kort mogelijk om je eigen downloadsnelheid te kiezen. Hierdoor kan je kiezen voor een lagere downloadsnelheid en wordt je abonnement goedkoper.

Keuze in downloadsnelheid bij Youfone & Ben

De provider Ben was voorheen de enige mobiele provider die een ‘flexibele’ internetsnelheid aanbood. Voor een groot deel van de consumenten is internetsnelheid niet belangrijk. Deze consumenten hebben meer voordeel bij een lagere maandprijs. Youfone biedt nu ook deze mogelijkheid aan. Je kan bij Ben kiezen voor een abonnement met 3G, 4G óf 4G+ internet. Bij Youfone kan je kiezen tussen 4G en 4G+.

3G4G4G+
Gratis1 euro extra per maand2 euro extra per maand
GratisGratis1 euro extra per maand

De standaard 4G downloadsnelheid bij Youfone is 25 Mbit/s, waarbij de 4G+ upgrade je downloadsnelheid verhoogt naar 256 Mbit/s. Mobiel internet bij Ben is standaard een 3G verbinding, hiermee kan je maximaal een downloadsnelheid van 14,4 Mbit/s bereiken. Voor 1 euro extra per maand is een 4G snelheid van 100 Mbit/s mogelijk. De 4G+ upgrade kost 2 euro extra per maand en dan krijg je een downloadsnelheid van 225 Mbit/s.

Bijna overal standaard 4G

Sinds de lancering van 4G een aantal jaar geleden zijn providers 4G standaard gaan aanbieden bij een abonnement zonder telefoon. Ook de dekking is de afgelopen jaren veel beter geworden, bij alle providers heb je nu in Nederland overal 4G dekking. Enkel in buitengebieden kan de dekking kwaliteit verschillen, bekijk daarom altijd de dekkingskaart.

Ook de standaard snelheid van 4G is omhoog gegaan. Een downloadsnelheid van 50 Mbit/s was hoog 3 jaar geleden, nu bieden veel providers standaard een hogere downloadsnelheid.

DownloadsnelheidKosten 4G
300 Mbit/sGratis bij abonnement
256 Mbit/sGratis bij abonnement
256 Mbit/sGratis bij abonnement
256 Mbit/sGratis bij abonnement
250 Mbit/sGratis bij abonnement
225 Mbit/sGratis bij abonnement
225 Mbit/s1 á 2 euro extra per maand
150 Mbit/sGratis bij abonnement
75 Mbit/sGratis bij abonnement

Van alle providers die 4G aanbieden heeft KPN de hoogste downloadsnelheid. Een abonnement zonder toestel bij KPN is echter vele malen duurder dan bij Ben. Voor consumenten die downloadsnelheid niet belangrijk vinden is Ben een goede provider die goedkope abonnementen aanbiedt.

Abonnement zonder telefoon bij