Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Over ons

Wij zijn vijf jonge telecom experts die ons dagelijks bezig houden met telefoonproviders. Wij zijn goed op de hoogte van wat er speelt in de telecom. Hierdoor weten wij alle prijzen uit ons hoofd en kunnen wij de goedkoopste abonnementen zonder telefoon goed voor je selecteren.

Wij ontvangen commissie als je via onze website naar een telefoonprovider gaat en daar een abonnement neemt. Bijna alle vergelijkingswebsites verdienen op deze manier geld. De commissie die providers bereid zijn om te betalen aan vergelijkingswebsites verschilt. Wij laten ons niet beïnvloeden door de hoogte van de commissie om een telefoonprovider beter aan het licht te brengen. Onze vergelijkingen zijn compleet objectief en onafhankelijk opgesteld om jou te helpen het beste abonnement te vinden.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van prijzen of nieuws op deze website of wil je weten welk abonnement voor jou het goedkoopste is. Wij verwachten dat we alle vragen kunnen beantwoorden en vinden het leuk om contact te hebben met bezoekers van de website.

Neem contact met ons op: Mail naar info@abonnement-zonder-telefoon.nl

Abonnement zonder telefoon bij