Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Onbeperkt genieten met een los abonnement

Onbeperkt-genieten-met-een-los-abonnementBij het zoeken naar een los abonnement waar veel mee gebeld zal worden is er keuze genoeg. Vrijwel iedere provider biedt ten minste één los abonnement aan met een onbeperkte belbundel. Voor onbeperkte internetbundels ligt dit wat genuanceerder, toch zijn er genoeg providers beschikbaar die databundels aanbieden voor de echte grootverbruiker.

Onbeperkte belbundels bij een los abonnement

Wanneer de grootste bundel niet groot genoeg is bestaat er tegenwoordig de keuze voor een onbeperkt abonnement. Een onbeperkt abonnement is er in drie ‘smaken’, een los abonnement i.c.m. onbeperkt bellen, een los abonnement i.c.m. onbeperkt internet of een combinatie van beide.

Vrijwel alle providers bieden de keuze om om een abonnement zonder toestel af te sluiten i.c.m. onbeperkt bellen. Alleen de dochterproviders Simyo en Hollandsnieuwe doen dit niet. In onderstaand overzicht staan alle providers die een los abonnement i.c.m. onbeperkt bellen aanbieden.

BelbundelDatabundelPrijs per maand
onbeperkt1 GB€ 10,-
onbeperkt1 GB (4G)€ 15,-
onbeperkt1 GB (4g)€ 15,-
onbeperkt1.5 GB (4g)€ 16,-
onbeperkt1 GB (4G)€ 24,-
onbeperkt4.5 GB (4G)€ 25,-
onbeperkt1.5 GB (4G)€ 26,-

Wanneer de snelheid van het internet geen grote rol speelt is het goedkoopste abonnement met een onbeperkte belbundel af te sluiten bij Simpel. Speelt de snelheid van het internet een belangrijke een rol dan valt de keuze op het abonnement van Tele2.

Onbeperkte databundels bij een los abonnement

Wanneer men spreekt over onbeperkte databundels moet de kanttekening geplaatst worden dat deze slechts bij één provider verkrijgbaar is met een aantal vergaande voorwaarden. T-mobile stelt momenteel als enige provider een los abonnement met onbeperkt internet beschikbaar voor maar liefst 70 euro per maand. Er zijn naast de hoge prijs ook een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo wordt de internetsnelheid gedurende één dag teruggeschroefd wanneer er meer dan 6 GB data op dezelfde dag wordt verbruikt.Toch zijn er genoeg providers beschikbaar die databundels aanbieden voor de echte grootverbruiker. Als er naar de grootste databundels wordt gekeken zijn deze 9 tot 24 keer groter dan de gemiddelde databundel.

In onderstaande vergelijking zijn de grootste data abonnementen zonder toestel opgenomen.
BelbundelDatabundelPrijs per maand
onbeperkt24 GB (4)€ 35,-
onbeperkt12 GB (4G)€ 36,-
onbeperkt20 GB (4G)€ 39,-
onbeperkt10 GB (4G)€ 40,-
onbeperkts9 GB (4G)€ 45,-

De prijzen lopen uiteen, maar wat opvalt is dat het abonnement met de de laagste prijs ook het abonnement is dat de grootste databundel aanbiedt.

Meeste data bij Tele2 & goedkoopst onbeperkt bellen bij Simpel

Gelet op de prijs en de grootte van de databundel kan worden geconcludeerd dat Tele2 momenteel de beste keuze is wanneer men op zoek is naar een grote databundel bij een los abonnement. Simpel komt met dezelfde voorwaarden als winnaar uit de bus als het gaat om een los abonnement met een onbeperkte belbundel. Wanneer je op zoekt ben naar sneller internet is mogelijk om bij Tele2 voor vijf euro extra 4G internet af te nemen i.c.m. met een onbeperkte belbundel.

Abonnement zonder telefoon bij