Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Archive

Total 3 Posts

Hoe werken databundels?

Met een abonnement zonder telefoon krijgt u maandelijks een specifiek aantal MB’s wat u mag verbruiken. Dit wordt een databundel genoemd. Bijvoorbeeld 1000 MB, zodra u dit heeft opgemaakt krijg u een melding van de provider, het kan zijn dat uw downloadsnelheid wordt vertraagd of dat u extra moet betalen voor de data buiten uw bundel.

Wat is mijn internetsnelheid?

Internet op je mobiel maakt gebruik van het 3G of 4G netwerk. Bij alle providers behalve Hollandsnieuwe is het mogelijk om 4G internet te krijgen bij je abonnement zonder telefoon. De downloadsnelheid van 3G internet is maximaal 14,4 Mbit/s bij de meeste providers, bij Hollandsnieuwe is de 3G internetsnelheid 25 Mbit/s. 4G maakt gebruik van een nieuwe techniek, in de toekomst zal 3G niet meer gebruikt worden en zal elke telefoon 4G gebruiken. Bij 4G is de maximale snelheid 225 Mbit/s.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

Het grootste verschil tussen 3G en 4G is dat bij 4G de downloadsnelheid veel hoger is. Daarnaast heeft 4G een beter bereik in dunbevolkte én dichtbevolkte gebieden. In de toekomst zullen standaard functies zoals bellen over het 4G netwerk gedaan worden.

Abonnement zonder telefoon bij