Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Abonnement zonder toestel met standaard 4G

Abonnement-zonder-toestel-met-standaard-4GEen goedkoop abonnement zonder toestel heeft vaak een looptijd van 2 jaar. In de komende twee jaar zal 4G nog veel belangrijker worden, hierdoor is het belangrijk dat je nu een abonnement neemt waarbij je standaard 4G krijgt.

Voordelen van 4G bij je abonnement

Bijna elke mobiele provider biedt momenteel 4G aan. Alleen bij Hollandsnieuwe en Simpel is het niet mogelijk een 4G verbinding te krijgen. 4G biedt veel mogelijkheden in de toekomst, met 4G zal je een hoge downloadsnelheid hebben en daarnaast biedt 4G een betere dekking. Binnenkort zal ook VoLTE worden uitgerold in Nederland, hiermee kan je over het 4G netwerk bellen. De kwaliteit van het gesprek zal vele malen beter zijn dan het huidige bellen. 4G is door al deze voordelen zeer handig om te hebben.

Abonnementen met standaard 4G

Niet elke mobiele provider biedt een abonnement zonder toestel aan met standaard 4G. Van de 11 providers hebben er negen een 4G netwerk. Van deze negen providers bieden er zes standaard 4G aan. De providers die standaard 4G aanbieden zijn: KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Telfort en Ziggo. Daarnaast biedt Youfone ook standaard 4G aan bij een abonnement met een databundel van 5 GB, de grootste databundel die Youfone aanbiedt. Tussen deze providers zit nog een verschil in internetsnelheid. Bij KPN, Vodafone, Tele2 en Ziggo krijg je een maximale downloadsnelheid van 225 Mbit/s. De abonnementen zonder toestel bij Telfort hebben een maximale downloadsnelheid van 150 Mbit/s en bij T-Mobile krijg je een downloadsnelheid van maximaal 120 Mbit/s.

Goedkoopste abonnement zonder toestel

Hieronder is een overzicht te zien van de goedkoopste abonnementen zonder toestel met standaard 4G. Een gemiddelde consument verbruikt ongeveer 1000 tot 1500 MB per maand aan data met 4G en ongeveer 200 belminuten.

BundelPrijs per maand
Databundel: 1,5 GB
Minuten: Onbeperkt
€ 14,-
Databundel: 1 GB
Minuten: 300
€ 15,-
Databundel: 1,5 GB
Minuten: 500
€ 15,-
Databundel: 1 GB
Minuten: 150
€ 16,-
Databundel: 1 GB
Minuten: 150
€ 20,-
Databundel: 5 GB
Minuten: 250
€ 23,-
Databundel: 1 GB
Minuten: Onbeperkt
€ 25,-

Van de beschikbare abonnementen zonder toestel biedt Tele2 het goedkoopste abonnement aan. Bij dit abonnement krijg je standaard een 4G verbinding met een downloadsnelheid van 225 Mbit/s. Voor 14 euro per maand heb je een abonnement zonder toestel met 4G verbinding. De belbundel bij dit abonnement geeft je ook de mogelijkheid om onbeperkt te bellen.

Abonnement zonder telefoon bij