Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Een abonnement zonder telefoon is goedkoper

Abonnement zonder telefoon is goedkoperEen abonnement zonder telefoon is bijna altijd goedkoper dan een abonnement met telefoon. Je kan € 100,- per jaar besparen als je kiest voor het goedkoopste abonnement zonder telefoon en zelf een losse telefoon koopt.

Een abonnement zonder telefoon is goedkoop

Een abonnement zonder telefoon is goedkoper dan een abonnement met telefoon. Je kan € 100,- per jaar goedkoper uit zijn als je een abonnement zonder telefoon neemt in plaats van een abonnement met telefoon. Een abonnement met gratis telefoon is in princiepen een lening waardoor je in de toekomst geregistreerd zal worden bij het BKR register. Hierdoor kan je uiteindelijk minder lenen als je een lening afsluit bij de bank.

Een abonnement zonder telefoon

Bij telefoon providers heb je vaak de keuze tussen een abonnement zonder telefoon en een abonnement met telefoon. Bij een abonnement met telefoon is de telefoon vaak gratis, althans zo lijkt het. Je betaalt de telefoon gedurende de looptijd terug waardoor je maandelijkse abonnementskosten hoger zijn. Je bent vaak duurder uit als je een abonnement met telefoon afsluit dan als je een abonnement zonder telefoon afsluit en de telefoon los ernaast koopt bij een andere retailer. Bij een abonnement zonder telefoon heb je de keuze tussen drie verschillende looptijden van het contract. Je kan kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement of kiezen voor een één- of tweejarig abonnement zonder telefoon.

Abonnement met telefoon is lening

Een abonnement met telefoon is een lening, dit is door de rechtbank bepaalt. Hoewel het momenteel niet geregistreerd staat bij het BKR kan dit in de toekomst wel gebeuren. Bij een gratis telefoon van meer dan € 250,- zal je mondeling je inkomen moeten vertellen aan de verkoper. Als je een gratis telefoon van € 1000,- neemt bij je telefoon abonnement zal er een inkomenstoets worden gedaan zoals banken dit ook doen bij een lening. Als je later besluit een lening af te nemen bij de bank zal je minder kunnen lenen omdat je al een lening hebt.

Abonnement zonder telefoon is goedkoper

Een abonnement zonder telefoon is goedkoper in vergelijking met een abonnement inclusief telefoon. Als je bij Vodafone een abonnement van 2 GB en 300 minuten neemt inclusief de Samsung Galaxy S6 kost dit je € 49,- per maand voor twee jaar. Dit kost je totaal € 1176,- als je bij Youfone hetzelfde abonnement neemt van 2 GB en 300 minuten kost dit je € 19,- per maand. Een Samsung Galaxy S6 kost los € 485,-. Totaal kost dit € 941,-. Over een periode van 2 jaar ben je € 235,- goedkoper uit bij een abonnement zonder telefoon. Als je bij je abonnement zonder telefoon een 4G verbinding wilt hebben kost dit je € 5,- per maand extra. Totaal zal je met een 4G abonnement van Youfone € 115,- goedkoper uit zijn.

Bespaar geld met een abonnement zonder telefoon

Het is vaak goedkoper een abonnement zonder telefoon te nemen dan een abonnement inclusief telefoon. Je kan hiermee meer dan € 100,- per jaar besparen. Naast dat je geld kan besparen kan je vaak bij abonnementen zonder telefoon eerder overstappen. Je kan een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten maar ook een één- of tweejarig abonnement. Tegenwoordig veranderen de voorwaarden en acties van telefoon abonnementen ieder jaar. Als je nu een éénjarig abonnement afsluit kan je goedkoper abonnement zonder telefoon afsluiten volgend jaar.

Abonnement zonder telefoon bij