Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Telfort en Hollandsnieuwe bieden grotere databundels aan

Grotere databundels bij Telfort en HollandsnieuweTelfort en Hollandsnieuwe bieden sinds kort nieuwe databundels aan. Deze databundels zijn in vergelijking met de vorige bundels groter geworden. Hiermee volgen Telfort en Hollandsnieuwe andere providers die ook grotere abonnementen aanbieden.

4G internet belangrijk

Momenteel kan je bij elke grote provider in Nederland een abonnement zonder telefoon met 4G aanschaffen. De kosten hiervan zullen per provider verschillen, sommige providers bieden 4G gratis aan en bij andere providers moet je hier extra voor betalen. Elke provider heeft een volledige dekking binnen Nederland.

Het verschil tussen providers zit vooral in de 4G snelheid die aangeboden wordt en de databundels die ze aanbieden. Dit zorgt ervoor dat geleidelijk de databundels van providers groter worden, om zo aan de behoefte van de consument te kunnen voldoen.

Telfort & Hollandsnieuwe bieden nieuwe bundels

Telfort en Hollandsnieuwe hebben onlangs de beschikbare bundels aangepast. Bij Telfort is de grootste databundel van 4 GB verhoogd naar 10 GB. Hollandsnieuwe heeft momenteel een nieuwe aanbieding waarbij je meer data en belminuten krijgt. De grootste databundel bij een abonnement van Hollandsnieuwe is momenteel 6000 MB.

Goedkoopste abonnement zonder telefoon met grote databundel

De trend van grote databundels is in gang gezet door het overal beschikbare 4G netwerk van T-Mobile, KPN, Vodafone en Tele2. Deze netwerkbeheerders bieden snel en stabiel 4G internet aan in Nederland, hierdoor zal men niet zo snel meer naar WiFi zoeken maar eerder via 4G gaan internetten.

Het gemiddeld verbruik in Nederland is 1500 tot 2500 MB per maand. Een consument die 5000 MB of meer verbruikt per maand is een groot verbruiker. Momenteel is Youfone de provider met het goedkoopste abonnement voor grootverbruikers. Dit abonnement van Youfone kost 10 euro per maand en daarbij krijg je 5000 MB aan data en 300 belminuten.

Abonnement zonder telefoon bij