Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Simyo verlaagt tarieven en komt met nieuwe grote databundel

Nieuwe prijzen bij een abonnement zonder telefoon van SimyoMobiele provider Simyo introduceert nieuwe prijzen en bundels bij een abonnement zonder telefoon. De grootste prijsdaling zit in de 4 GB databundel die 3 euro per maand goedkoper is geworden. De provider heeft een sterke focus op klantenservice en klantgerichtheid en is ook na de invoering van de nieuwe prijzen niet de goedkoopte optie voor een abonnement zonder telefoon.

Nieuwe bundels en prijzen van Simyo

De databundel van 4 GB wordt 3 euro per maand goedkoper en kent daarmee de grootste prijsdaling. De 2 GB bundel en de onbeperkt bellen / sms bundel dalen beiden 1 euro in prijs per maand. Daarnaast introduceert de provider een nieuw abonnement met een grote databundel van 8 GB.

Onderstaande tabel toont een overzicht van de oude en nieuwe abonnementsprijzen van Simyo. Ale onderstaande abonnementen hebben een looptijd van één jaar. De maandelijks opzegbare abonnementen hebben een meerprijs van 2 euro per maand. Alle abonnementen zijn standaard voorzien van 4G internet met een snelheid van 150 Mbit/s.

Bundel Oude prijs Nieuwe prijs
Onbeperkt min / onb sms
8 GB data
€ 27,–
Onbeperkt min / onb sms
4 GB data
€ 27,– € 23,–
300 min / onb sms
4 GB data
€ 22,– € 19,–
100 min / onb sms
4 GB data
€ 21,– € 18,–
Onbeperkt min / onb sms
2 GB data
€ 22,– € 20,–
300 min / onb sms
2 GB data
€ 17,– € 16,–
100 min/onb sms
2 GB data
€ 16,– € 15,–

Dubbele bundels voor KPN abonnees

Simyo is een dochteronderneming van KPN met de focus op een uitstekende klantenservice. Heb je een TV of internet abonnement van KPN en sluit je een abonnement zonder telefoon af bij Simyo, dan worden alle bundels verdubbeld. Je blijft dezelfde prijs betalen voor je abonnement zonder telefoon maar ontvangt 2x zoveel MB’s en belminuten.

Goedkoopste abonnement zonder telefoon

Ondanks de prijsdaling van de 2 GB, 4 GB en onbeperkt bellen / sms bundels zijn er nog steeds providers die dezelfde bundels aanbieden tegen lagere tarieven. Een abonnement zonder telefoon met 2 GB 4G data en onbeperkt bellen / sms’en is bij Tele2 geprijsd op 14 euro en is daarmee 6 euro goedkoper dan Simyo. Ook een 4 GB abonnement met een onbeperkte belbundel is elders goedkoper.

Dat Simyo ook na de invoering van nieuwe lagere prijzen niet de goedkoopste provider voor een abonnement zonder telefoon is, is te verklaren door de focus op de klantenservice. De telefonische klantenservice van Simyo is iedere werkdag geopend van 8:00 tot 20:00 en de chatservice is zelf iedere dag tot 22:00 te bereiken. De provider ontving meerdere prijzen ter onderscheiding van de excellente klantenservice.

Abonnement zonder telefoon bij