Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Korting op onbeperkt internet in het weekend bij Tele2

Korting op onbeperkt in het weekend bij Tele2Tele2 heeft nu een aanbieding voor de onbeperkt internet in het weekend bundel. Bij de huidige aanbieding kost onbeperkt internet in het weekend 3 euro per maand extra. Normaal is dit 5 euro per maand extra.

Onbeperkt internet in het weekend

Met de onbeperkt internet in het weekend bundel kan je vanaf vrijdag 18:00 tot zondag 23:59 onbeperkt internetten. Tijdens het weekend gelden dezelfde voorwaarden die voor het reguliere onbeperkt internet abonnement gelden. Hierdoor krijg je standaard 8 GB aan data per dag. Wanneer deze 8 GB op zijn kan je het elke keer ophogen met 2 GB.

Geen aansluitkosten bij Tele2

Naast de korting op de bundel rekent Tele2 nu ook geen aansluitkosten. Hierdoor komt de mogelijke besparing op 68 euro in twee jaar. Hierdoor wordt de aanbieding zeer interessant voor consumenten die gedurende de week werken en weinig van internet gebruik maken. Hierdoor kan je een kleine databundel nemen voor maandag tot vrijdag en voor 3 euro per maand extra heb je onbeperkt internet in het weekend. In totaal krijg je 68 euro korting bij een twee jarig abonnement zonder telefoon.

Andere providers met onbeperkt internet

Tele2 is een goedkope provider met onbeperkt internet, echter is Tele2 niet de goedkoopste. Momenteel biedt Budget Mobiel het goedkoopste onbeperkt internet abonnement aan. Voor 20 euro per maand. Als je een tweejarig abonnement afsluit krijg je gedurende 6 maanden 5 euro korting op je abonnement.

Abonnement zonder telefoon bij