Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Het goedkoopste abonnement zonder telefoon

Goedkoopste abonnement zonder telefoonHet goedkoopste abonnement zonder telefoon is niet voor iedereen hetzelfde abonnement. Het ligt er maar net aan waar jij naar op zoek bent in het goedkoopste abonnement zonder telefoon.

Verschillende goedkope abonnementen zonder telefoon

De een heeft hele andere eisen aan een abonnement zonder telefoon dan de ander. Sommige Nederlanders bellen meer terwijl anderen meer gebruik maken van internet op hun telefoon. Door dit verschillende gebruik van de telefoon zijn de abonnementen zonder telefoon ook anders voor iedereen. Bij het kiezen van een abonnement zonder telefoon nemen veel Nederlanders het abonnement naar hoeveel ze per maand gemiddeld verbruiken. Dit is niet verstandig doordat je niet iedere maand gemiddeld verbruikt. De ene maand zul je meer verbruiken dan de andere. Als je dan meer verbruikt dan gemiddeld zul je veel moeten betalen buiten je abonnement. Kies daarom voor een iets groter abonnement dan dat je denkt te gaan verbruiken.

Goedkoopste abonnement zonder telefoon

Hoeveel je ook verbruikt in je abonnement, een abonnement zonder telefoon is goedkoper dan een abonnement met telefoon. Gemiddeld verbruiken Nederlanders ongeveer 250 belminuten en 1GB internet in hun telefoon abonnement. Dit goedkoopste abonnement zonder telefoon is voor € 10,- te krijgen bij Youfone. Grote kans dat jij net een ander abonnement nodig hebt dan 250 belminuten en 1GB internet. In dat geval kun je dit abonnement zonder telefoon nog aanpassen naar jouw wensen. Zo kun je ook kiezen voor 100 belminuten en 1,5 GB internet voor € 14,-. Bij Youfone kun je gebruik maken van 4G internet voor € 5,- per maand extra.

Abonnement zonder telefoon bij