Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Goedkoopste abonnement zonder toestel voor kleinverbruikers

Simpel goedkoopste abonnement zonder telefoonSimpel biedt het goedkoopste abonnement zonder toestel voor kleinverbruikers aan.

Goedkoopste abonnement zonder toestel voor kleinverbruikers

Een kleinverbruiker verbruikt minder dan 200 MB data en 100 minuten per maand. Het goedkoopste abonnement zonder toestel voor kleinverbruikers is beschikbaar bij Simpel. Bij dit abonnement zonder toestel krijg je tijdelijk een verdubbeling in belminuten en data. Door deze verdubbeling is het abonnement zeer goedkoop. Voor € 7,- per maand heb je 100 belminuten en 300 MB aan data. Het abonnement bij Simpel heeft een looptijd van 24 maanden. Als je een goedkoop abonnement zonder toestel wilt dat maandelijks opzegbaar kun je dat het beste bij Ben afsluiten. Dit abonnement zonder toestel kost € 8,- per maand en heb je 100 belminuten en 500 MB aan data. Ook bij een abonnement zonder internet is Simpel de goedkoopste.

Abonnementen voor kleinverbuikers

De meeste Nederlandse consumenten kiezen voor een abonnement zonder toestel met een databundel van 1000 MB en minder dan 300 belminuten. Niet iedereen maakt zo veel gebruik van internet en belt ook weinig. Deze consumenten worden kleinverbruikers genoemd, een klein verbruiker verbruikt minder dan 200 MB aan data en belt minder dan 100 minuten per maand.

Abonnement zonder toestel vergelijken voor kleinverbruikers

Het belangrijkste bij een abonnement zonder toestel voor kleinverbruikers is dat je geen gebruik maakt van 4G. Met een 4G verbinding zal je verbruik toenemen waardoor je een grotere databundel moet nemen dit zorgt weer voor meer kosten. Bij Simyo, Telfort, Ben en Youfone heb je de keuze om gebruik te maken van 4G. Hollandsnieuwe, Simpel en Ziggo mobiel bieden geen 4G aan. Deze mobiele providers zijn daarom een goede keuze voor een abonnement zonder toestel.

BelminutenDatabundelMaandelijkse kosten
100 200€ 10,-
100 200€ 8,-
150 125€ 10,-
100 300€ 7,-
100500€ 7,50
100*200*€ 8,-
75200€ 8,-

*Bij Hollandsnieuwe worden je belminuten en je data uit dezelfde bundel gehaald. Je hebt totaal 300 SMSjes/Minuten/MB bij dit abonnement zonder toestel.

Van de bovenstaande abonnementen bieden Simyo, Youfone en Ben maandelijks opzegbare abonnementen. Voor een maandelijks opzegbaar abonnement zonder toestel moet je per maand een klein bedrag extra betalen. Ziggo biedt standaard een maandelijks opzegbare abonnement zonder toestel aan.

Abonnement zonder toestel vergelijken

Het goedkoopste abonnement zonder toestel voor klein verbruikers is beschikbaar bij Simpel, bij deze provider krijg je de meeste belminuten en MBs voor de laagste maandelijkse kosten. Simpel heeft een aanbieding heeft waarbij de belbundel en de databundel verdubbelt zijn. Hierdoor is deze provider erg goedkoop in de vergelijking. Het nadeel bij Simpel is dat het abonnement een looptijd van 2 jaar heeft. Als je een kortere looptijd van het contract wil kan je kiezen om een maandelijks opzegbaar abonnement zonder toestel af te sluiten bij Ben. Dit abonnement kost € 8,- per maand.

Abonnement zonder telefoon bij