Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Goedkoopste abonnement zonder telefoon

Goedkoopste abonnement zonder telefoonSinds 1 januari 2017 moeten providers aan nieuwe regels voldoen, een telefoon abonnement met telefoon is nu een lening waardoor er aan voorwaarden moeten worden voldaan. Voordat je een telefoon abonnement met een telefoon op afbetaling kan afsluiten moet er een salaris check plaatsvinden. Momenteel biedt Youfone het goedkoopste abonnement met telefoon aan.

Nieuwe regels bij een abonnement met telefoon

Sinds 1 januari wordt een abonnement met telefoon of afbetaling gezien als een lening. De telefoon wordt gezien als het krediet bij deze lening. Door deze verandering in de regelgeving omtrent abonnementen hebben mobiele providers aanpassingen moeten doen in hun systemen. Providers vragen nu je salaris om zo te kijken of je de kosten van het abonnement daadwerkelijk kan dragen. Daarnaast zorgt een abonnement met telefoon er nu ook voordat je een BKR registratie krijgt, hierdoor kan je bij een nieuwe hypotheek minder lenen.

Voordelen abonnement zonder telefoon

Het afsluiten van een abonnement zonder telefoon kan veel voordelen hebben, de abonnementskosten zullen lager zijn dan een abonnement met telefoon. Hierdoor bespaar je iedere maand veel geld. Je hebt meer keuze in providers en abonnementen, dit komt omdat je niet gebonden bent aan een specifiek toestel. Simyo is bijvoorbeeld een budget provider, deze provider biedt maar een beperkt aantal toestellen aan. Deze provider zou vaak geen optie zijn als je een high-end toestel neemt.

Daarnaast ben je ook flexibeler in de looptijd van het abonnement, je kan bijvoorbeeld kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten. Met een flexibel abonnement zoals dit kan je, als je dat wilt, iedere maand overstappen naar een nieuwe provider.

Goedkoopste abonnement zonder telefoon

Het goedkoopste abonnement zonder telefoon is momenteel beschikbaar bij Youfone, bij deze provider krijg je voor 7 euro per maand een belbundel van 125 minuten en een databundel van 1250 MB. Dit is echter wel een abonnement met een contractduur van 24 maanden. Youfone biedt ook een maandelijks opzegbaar abonnement voor 8,50 per maand.

Abonnement zonder telefoon bij