Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

De beste aanbieding bij een abonnement zonder telefoon

Abonnement zonder telefoon aanbiedingen

Een passende aanbieding bij een abonnement zonder telefoon kan je veel geld besparen of leuke extra’s opleveren. Simpel heeft momenteel de beste aanbieding voor het besparen op je abonnementskosten. T-Mobile heeft de beste aanbieding met de meest waardevolle extra: 6 maanden gratis Netflix.

Verschillende soorten aanbiedingen bij een abonnement zonder telefoon

Er zijn op dit moment vier verschillende soorten aanbiedingen te vinden bij een abonnement zonder toestel. Dit zijn aanbiedingen waarbij de eerste maand van het abonnement gratis is. Aanbiedingen waarbij je extra veel data en belminuten krijgt, aanbiedingen waarbij je korting krijgt op de maandelijkse abonnementskosten. En als laatste zijn er aanbiedingen waarbij je tijdelijk gratis gebruik kan maken van een extra dienst of service.

In onderstaand overzicht zijn de beste aanbiedingen bij een abonnement zonder toestel opgenomen

AanbiedingVoorwaarden
Verdubbeling van belminuten en MB’sGeen
Een maand gratis onbeperkt internetNiet i.c.m. met een unlimited abonnement
Eerste maand geen abonnementskostenAlleen bij tweejarige abonnementen
Zes maanden gratis NetflixAlleen bij een tweejarig Unlimited abonnement

Voorwaarden per provider

De aanbieding van Simpel geldt voor het gehele productaanbod van de provider. Het maakt hierbij niet uit of je een abonnement met een kleine bel- en databundel of juist een abonnement met een relatief grote bel- en databundel afsluit. De aanbieding van Simpel geldt tevens voor alle éénjarige en tweejarige abonnementen zonder toestel. Simpel is momenteel de enige provider waarbij de aanbiedingen van toepassing op alle abonnementsvormen.

De eerste maand gratis onbeperkt internetten bij Tele2 geldt voor het gehele productaanbod van de provider met uitzondering van het Unlimited abonnement, omdat deze al voorzien is van een onbeperkte databundel.

De aanbieding van Youfone geldt voor alle tweejarige abonnementen zonder toestel. En is dus niet van toepassing op de maandelijks opzegbare abonnementen. Het gratis Netflix aanbod van T-Mobile is het meest beperkt in haar voorwaarden. Deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met een Unlimited abonnement van twee jaar. Het Unlimited abonnement met een looptijd van één jaar is uitgesloten van de actie.

Beste aanbieding bij een abonnement zonder telefoon

Simpel heeft de beste aanbieding bij een abonnement zonder telefoon. Bij deze provider worden de belminuten en MB’s momenteel verdubbeld. De aanbieding van Simpel is bovendien geldig op alle abonnementen zonder telefoon bij de provider. Ben je op zoek naar een abonnement met onbeperkt internet dan is de aanbieding van T-Mobile het beste. T-Mobile biedt bij een tweejarig Unlimited abonnement 6 maanden gratis Netflix aan, deze aanbieding heeft een totaalwaarde van € 47,95.

Abonnement zonder telefoon bij