Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Alles in een korting bij je telefoon abonnement

Alles in 1 korting bij je mobiele abonnementSommige providers geven extra korting als je meerdere abonnementen afsluit. Bijvoorbeeld een abonnement voor vast internet en een mobiel abonnement. Deze korting is een alles in 1 korting, hierdoor kunnen soms duurdere abonnementen een stuk goedkoper worden.

Wat is alles in 1 korting

Een alles in 1 korting is vaak mogelijk als je meerdere type abonnementen afsluit bij dezelfde provider. Enkele mobiele providers bieden namelijk ook vast internet abonnementen aan. Door een vast internet & een mobiel abonnement af te sluiten bij dezelfde provider krijg je vaak extra korting op je abonnement. Daarnaast kan het ook voorkomen dat een provider je extra data en belminuten geeft.

Providers met alles in 1 korting

De providers die extra alles in 1 korting bieden zijn T-Mobile, KPN, Vodafone, Telfort, Simyo en Tele2. Hieronder is per provider een overzicht van welke korting je krijgt.

Internet van KPN

Als je vast internet hebt van KPN krijg je bij een mobiel abonnement van KPN dubbel zoveel data én 5 euro korting. Met vast internet van KPN krijg je bij Simyo dubbel zoveel data en belminuten.

Internet van Ziggo

Met vast internet van Ziggo krijg je bij Vodafone dubbel zoveel data én krijg je 5 euro korting op de RED abonnementen. Internet van T-Mobile

Heb je vast internet van T-Mobile? Dan krijg je bij een T-Mobile abonnement 2 GB extra data én 2,50 korting op alle T-Mobile abonnementen

Vast internet van Telfort

Met een vast internet abonnement van Telfort krijg je twee keer zoveel data bij een mobiel abonnement van Telfort.

Goedkoopste abonnement zonder telefoons

Uiteraard bestaat er een grote kans dat je geen gebruik kan maken van de alles in 1 korting, niet elke internet provider biedt ook mobiele abonnementen aan. Momenteel biedt Ben het goedkoopste abonnement zonder telefoon aan voor de gemiddelde consument. Uiteraard kan het zijn dat je meer verbruikt dan het gemiddelde verbruik, dan kan je alle abonnementen vergelijken voor het goedkoopste abonnement.

Abonnement zonder telefoon bij