Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Abonnement zonder telefoon vergelijken

Abonnement zonder telefoon vergelijkenBij het uitzoeken van een nieuw telefoon abonnement kun je kiezen tussen een abonnement zonder telefoon en een abonnement inclusief gratis telefoon. Het is belangrijk om een goede vergelijking te maken bij het uitkiezen van een nieuw abonnement

Abonnement zonder of met telefoon kiezen

Bij verschillende telefoonproviders is het mogelijk om bij je abonnement een gratis telefoon te krijgen. Deze telefoon is niet geheel gratis; het blijkt zelfs dat een abonnement zonder telefoon goedkoper is. Dit komt doordat je bij een abonnement met gratis telefoon maandelijks extra moet betalen voor de telefoon. Over de looptijd van je contract is dit meer dan wanneer je de telefoon los zou kopen. Dit maakt een abonnement zonder telefoon goedkoper dan een abonnement met telefoon.

Toch kiezen velen voor een abonnement met telefoon. Dit komt vooral doordat een aantal jaar geleden een abonnement met telefoon nog goedkoper was. Providers wilden stimuleren dat mensen een telefoon namen zodat hun bestaande klanten meer mensen konden bellen. Nu bijna iedereen een telefoon heeft is dit geen reden meer voor telefoonproviders om goedkoop telefoons aan te bieden. Hierdoor is een ommekeer ontstaan. De afgelopen jaren zijn veel virtuele providers op de markt gekomen die goedkope abonnementen zonder telefoon verkopen. Deze telefoonproviders hebben geen eigen netwerk maar opereren op het netwerk van een van de mobiele hoofdproviders; KPN, Vodafone en T-mobile.

Abonnement zonder telefoon vergelijken

Wanneer je een nieuw abonnement zonder telefoon neemt is het verstandig om abonnementen te vergelijken. Met onze vergelijking van abonnementen zonder telefoon kan iedereen het goedkoopste abonnement vinden. Je kunt eenvoudig invullen wat de samenstelling van jouw abonnement moet zijn en wij vergelijken alle prijzen van alle telefoonproviders om tot het goedkoopste abonnement zonder telefoon te komen. Je zult zien dat voor de meeste abonnementen virtuele providers, zoals Ben, Simpel en Youfone, goedkoper zijn dan de mobiele hoofdproviders.

Abonnement zonder telefoon bij