Onafhankelijk Gratis nummerbehoud
Alle providers Alle abonnementen

Aanbiedingen bij een abonnement zonder telefoon

Abonnement zonder telefoon goedkoperDe beste aanbieding bij een abonnement zonder telefoon is beschikbaar bij Ben. Bij deze mobiele provider krijg je extra data én korting op je abonnement zonder telefoon.

Belangrijk bij een abonnement zonder telefoon

Mobiele providers hebben verschillende soorten aanbiedingen. In de meeste gevallen krijg je bij een abonnement zonder telefoon een vaste korting per maand. Soms krijg je meer data of meer belminuten waardoor je misschien een kleiner abonnement kan kiezen. De voorwaarden van een aanbieding zijn altijd belangrijk. Soms staat er in de voorwaarden dat de aanbieding voor 24 maanden geldig is en daarna niet meer.

Verschillende soorten aanbiedingen bij een abonnement zonder telefoon

Bij een abonnement zonder telefoon zijn er een aantal verschillende soorten aanbiedingen. Je kan korting krijgen op je abonnementskosten, de maandelijkse kosten worden dan minder. Deze korting kan procentueel zijn of het kan een vaste korting zijn. Momenteel geeft Ben bijvoorbeeld een vaste korting, echter verschilt deze korting per abonnement. Opmerkelijk is dat Ben óók korting geeft op het maandelijks opzegbare abonnement. De overige providers geven daar meestal geen korting op. Een ander soort aanbieding is dat je extra data of belminuten bij je product krijgt.

Je kan ook een gratis product krijgen bij een abonnement zonder telefoon. Het gratis product kan een telefoonhoesje zijn maar ook een headset. Als laatste kan je bij een aanbieding kans maken om iets te winnen, het nadeel hiervan is dat de kans erg klein is. Daarom is het verstandig voor het afsluiten te kijken of je misschien hetzelfde abonnement zonder telefoon ergens goedkoper kan afsluiten.

Voorwaarden van het abonnement zijn belangrijk

Het is belangrijk om op de voorwaarden te letten. Niet alle abonnementen zonder telefoon bieden je korting zolang je abonnement loopt. Enkele keren vervalt de korting na 24 maanden waardoor je abonnement een stuk duurder wordt. Dit is ook belangrijk als je naar eventuele extra’s kijkt. Als je databundel is verdubbelt aan het begin van het contract en je verbruikt maandelijks 1800 MB van de 2000 MB en na 24 maanden is de actie vervallen dan ben je gewent om 800 MB meer te verbruiken. Zeker als je extra moet betalen voor de MB’s die je buiten je databundel gebruikt.

De beste aanbieding bij een abonnement zonder telefoon

Bij het afsluiten van een abonnement is het belangrijk ook andere abonnementen zonder telefoon te vergelijken. Je kan zo veel geld besparen. Een aanbieding met een vaste korting is waarschijnlijk voordeliger dan een aanbieding met extra data of belminuten. Het blijft belangrijk dat je weet hoeveel je ongeveer verbruikt, daarmee kan je een geschikt abonnement zonder telefoon vinden. Ben en Simpel hebben beide zeer goede aanbiedingen. Bij Ben krijg je extra data én korting op het abonnement en bij Simpel krijg je dubbel zo veel data en belminuten.

Abonnement zonder telefoon bij